Tietoisuusvalmennus

Henkilökohtaista ohjausta oman energiasi äärelle ja läsnäoloon.

Kun olet läsnä tässä hetkessä se avaa ovia itseesi ja näet oman kirkkautesi, olemuksesi. Tämä toimii kuin kompassi joka johdattaa sinua ytimesi äärelle. Hahmotat helpommin omat voimavarasi ja saat uskallusta ja rohkeutta toteuttaa oman sydämesi sanomaa. Saat uskallusta sanoa myös Ei!

Sinun sydän tietää mitä tehdä. Anna sille mahdollisuus tulla esille. Puhdistetaan rajoitukset,vanhat toimintamallit- ja kaavat.

Annetaan sinulle tilaa hengittää täyttä elämää!

Oivallusten esille tuomiseksi käytän erilaisia keskustelu- ja piirtämisharjoitteita, luonnon parantavaa voimaa, sekä mielikuva- ja hengitysharjoitteita. Tietoisuusvalmennuksia teen kotonani Vantaalla. Hinnat sisältävät alv:n 24 %.

Upeita oivalluksia itsestäsi

Iloista eteenpäin vievää virtaa elämääsi

Elämälle avautuvia aisteja

Kokonaisvaltainen läsnäolo

Kuinka tietoisuusvalmennus toimii?

Tietoisuusvalmennuksessa ohjaan ja autan ihmisiä tulemaan läsnäolevammiksi tähän hetkeen ja itseensä.

Autan heitä löytämään oman elämänlankansa ja ohjaan lempeästi esimerkiksi kipupisteiden tai elämän tukkoisuuksien kohtaamisessa.

Autan ihmistä kuuntelemaan oman sydämensä ääntä ja hiljentymään sen energian äärelle, josta kumpuaa kauneus ja viisaus, joka on jokaisella meistä sisällämme. Se voi olla hetkittäin ”tukossa” tai piilossa pelkojen, uskomusten tai muiden osatekijöiden alla. Nostan esille ne asiat, joita asiakkaan on hyvä tutkailla ja tarkastella uudelleen.

Annan omalla tavallani lähtölaukauksen ja ohjauksen asiakkaalle kohdata rohkeasti oma sisäinen valonsa ja voimansa. Laitetaan yhdessä elämän ihanat energiat liikkeeseen ja annetaan upeiden ja ihanien asioiden virrata elämään oman kauniin sydämen äänen ohjaamana.

Ota yhteyttä

Alla olevalla lomakkeella voit jättää tarjouspyynnön tai tiedustella vapaata aikaa.

Sähköposti

valonsielu@gmail.com

Puhelinnumero

+358 40 716 4626

Käyntiosoite

Tapolanrinne 10
01760 Vantaa