Tietoisen mielen tarinoita

Blogini on lämminhenkinen tuulahdus ajatuksia ja oivalluksia elämästä, energiamaailmasta ja läsnäolosta.

Rakkautta unohtamatta.

Ystävyys sisälläsi

Kaksi naista pitelee toisiaan kädestä ja hymyilee.

Tämä on kolmas tekstini, joka on syntynyt pyöritellessäni aihetta ystävyys. Aiheen ympärillä on valtava määrä nähtävää ja tunnusteltavaa. Mielenkiintoista pohdiskelua. Ehkäpä saat tekstistäni uutta väriä tai sävyä ystävyyteen, rakas lukijani. Ehkäpä väylän puhdistaa ja poistaa vanhoja rakenteita, kenties vahvistaa niitä. Sinä päätät, miten otat ajatukseni vastaan. 

Haluan avata ajatuksiani ystävyydesta kanavoinnin kautta. Kanavan kautta tuleva energia on niin kaunista ja pyhää, että herkistyn.

Sinä rakas!

Onko olemassa kauniimpaa kuin sinä?

Onko olemassa kauniimpaa kuin sinä ja ystävyys itseesi?

Onko olemassa kauniimpaa ja pyhempää kuin sinä ja sinusta kumpuava rakkaus?

Onko olemassa kauniimpaa ja myötätuntoisempaa kuin sinä, joka välität itsestäsi?

Onko olemassa kauniimpaa ja viisaampaa kuin sinä, joka toimit oman tietoisen minäsi kautta totuuden valona itsellesi?

Onko olemassa kauniimpaa ja rohkeampaa kuin sinä, joka uskallat kohdata herkimmät kipusi ja haavasi?

Onko olemassa kauniimpaa kuin sinä, joka olet aito omana itsenäsi?”

Ei ole! Sitä varten sinä olet tänne syntynyt, jotta oma kauneutesi saa loistaa juuri niin kirkkaana kuin sen kuuluukin. Ensin on vain annettava itselleen tilaa kasvaa ja hyväksyä itsensä rakkauden kautta. Kuka voisikaan olla parempi ystävä kuin sinä itsellesi? Ystävystyessäsi itsesi kanssa ja nähdessäsi oman kauniin olemuksesi sallit elämääsi tulvia ystävyyttä rakkauden muodossa. 

Rakkaus saattaa tuntua sanana merkityksettömältä, mutta kun alat avata tuota aihiota itsessäsi, saatat yllättyä rakkauden laajuudesta, jota sisälläsi kannat. Kaikesta siitä potentiaalista ja lukemattomista kyvyistä, joita sinulla on sisälläsi. Kysymys kuitenkin kuuluu, uskotko itseesi ja kykyihisi? Hiipiikö ajatuksiisi tunne epäilyistä? Voisitko sinä itse olla juuri sitä kauneutta ja rakkautta, jota kaipaat? 

Kaksi naista metsässä.

Anna tämän ajatuksen valua syliisi tarkasteltavaksi ja tutkaile tunteitasi. 

Mikä asia nousee pintaan itsessäsi? Anna sen ikään kuin valua syliisi tarkasteltavaksi. Kuulostele, mikä tuo ajatus voisi olla? Miltä sinusta tuntuu? Puristusta, ahdistusta, kireyttä vai jotain muuta? Kenties itsesi soimaamista tai arvottomuuden tunnetta? Ehkä jokin kohta kehossasi ei miellytä sinua tai tuntuu huonolta? Väheksytkö itseäsi? Anna ajatuksen kautta tulevan tunteen nousta pintaan ja syleile sitä. Lohduta tunnetta kuin lohduttaisit ihanaa ja luotettavaa ystävää. Sano tunteelle “Minä välitän sinusta. Minä tahdon sinulle parasta jotta saat tuntea olosi eheäksi ja rakastetuksi. Minä annan sinulle huomiotani tässä hetkessä ja halaan sinua, kipeää haavaani” 

Voit kenties nähdä itsesi syleilemässä tuota tunnetta. Pysy paikallasi niin kauan kuin se tuntuu hyvältä. Salli ajatuksiesi harhailla ja kiitä niistä. Sen jälkeen anna tuon tunteen mennä kuin tähtipöly, leijaillen tuulen matkassa pois. Kiitä itseäsi ja päästä irti. Anna itsellesi anteeksi tunteen tuoma olo ja sano itsellesi: minä riitän ja olen hyvä juuri tällaisena kuin olen. 

Ajatuksiisi saa ilmaantua muutakin kuin nuo tuntemukset. Nämä olivat vain esimerkkejä, miten helppoa on hypätä sinua ja energiaasi madaltaviin tunteisiin, jotka eivät anna sinun loistaa. 

Voit myös tehdä harjoituksen käänteisenä ja ajatella tunnetta positiivisen ajatusmaailman kautta. Halaa itseäsi ja kiitä sitä kohtaa itsessäsi. Olenpa minä taitava. Minä onnistun. Minä olen kaunis. Sinulla on lupa olla luova ja kuulostella, mistä haluat vapautua ja mitä asioita haluat ottaa vastaan tai vahvistaa itsessäsi. 

Kanavoinnin kautta olen ymmärtänyt, miten valtavan tärkeää on pitää itsestään huolta. Sekä ajatusten että tekojen kautta. Olemme itsemme tärkeimpiä ystäviä. Me olemme ne, jotka vaikuttavat toimintaamme ja elämäämme. Kun puramme tunteitamme tietoisesti, saamme upean mahdollisuuden ja väylän luoda elämäämme jotain kaunista ja hyvää, kuten arvokkaita ystävyyssuhteita. Kun alamme luottaa itseemme ja ystävystyä itsemme kanssa, muutoksia tapahtuu myös ympärillämme. Kenties ystäväpiirit muuttuvat ja jopa uusiutuvat. Vanhat suhteet saattavat jäädä tauolle tai jopa tipahtaa matkasta kokonaan, mutta älä säikähdä sitä. Tämä on tärkeä ja luonnollinen prosessi, joka vahvistaa sitä, kuka sinä todellisuudessa olet. Tarkkaile ensin ajatuksia oman itsesi suhteen. Millainen ystävä olet? Sen jälkeen tarkkaile ympäröivää maailmaa ystäviesi kautta. Mitä näet, koet ja tunnet? Onko sisälläsi harmonia ja tasapaino? Luottamus, ilo, keveys? Onko siellä epätasapainoa? Lähde rohkeasti tutkimusmatkalle itseesi ja ylläty siitä, miten helposti voit kuoriutua vanhoista rajoitteista pois. Olet vapaa luomaan juuri sitä elämää, joka kutsuu sinua luokseen. Muutokset saattavat tuoda esille pelkoja mutta muista, että muutos on aina alkua uudelle ja hyvälle alulle itsessäsi. 

Ole siis aina ensin hyvä ystävä itsellesi ja vasta sitten voit olla sitä muillekkin, samalla kutsuen hyvää elämää luoksesi. Ilman epäilyjä, suojakuoria ja pelkoja. Jos kaipaat elämääsi uutta virtaa uusista ystävyyssuhteista, kuulostele ensin itsesi kautta, miksi tätä tahdot? Ja sitten, miten sitä voisit lähteä luomaan? Onko kenties jokin uusi harrastus, jossa voisit tavata saman asian äärellä olevia ihmisiä, joiden kanssa on helppo puhua yhteisistä ajatuksista? 

Kaksi naista halaa toisiaan hymyillen.

Onko nyt aika keskittyä itseesi tietoisella tavalla, samalla kehittäen omaa tietoisuuden kasvua? Tämän väylän kautta elämääsi tulee kenties uusia ystävyyssuhteita. Kuulostele ja tarkkaile ajatuksiasi ja uskalla rohkeasti kulkea eteenpäin. Vai onko nyt aika pysähtyä tutkimaan, ovatko ajatuksesi itsesi kanssa linjassa? Mitä kaipaat elämääsi ja millaisessa muodossa? Hakeudu sellaisten ihmisten luokse, jotka sitä jakavat. Huomaat pian, että tämä osa on myös osa sinua ja se tulee tällä tavoin näkyväksi, esimerkiksi naurun ja suunnattoman ilon muodossa. Anna asioiden tulla luoksesi helposti ja kevyesti. Jos kaipaat ystäviäsi, soita heille ja kerro ikävöiväsi heitä. Kerro tunteesi ja seuraa, mitä tapahtuu. Joku on aina sinua varten. Et ole yksin!

Tämän tekstin myötä haluan toivottaa ihanaa ystävänpäivää juuri sinulle. Uskalla rohkeasti loistaa itsellesi ja anna mahdollisuus uusille aluille. Vahvista olemassa olevia hyviä asioita elämässäsi ja itsessäsi.

Jos kaipaat apua oman syvemmän merkityksesi löytämisessä, autan sinua mielelläni ilolla ohjaten ja auttaen!

 Halauksin: Paula <3

Kirjoittaja:

Paula Artes

Olen iloinen, aurinkoinen, hyväsydäminen, ihana, luotettava sekä helposti lähestyttävä tietoisuusvalmentaja ja valokuvaaja.

Seuraa somessa:

Tilaa uutiskirje: