Tietoisen mielen tarinoita

Blogini on lämminhenkinen tuulahdus ajatuksia ja oivalluksia elämästä, energiamaailmasta ja läsnäolosta.

Rakkautta unohtamatta.

Muutoksen lähentävä voima

Elämässäni kävi pieni pyörremyrsky autoasioiden kautta. Tein kesällä kaupat ja vanha tietenkin vaihdossa pois. Alussa kaikki meni, niin vaivattoman mukavasti ja tunne kaupoista tuntui äärettömän hyvältä!

Muutama kuukausi meni ja sitten alkoikin kaikenmoinen myllerrys, kaupan toimitusajankohta venyi ja venyi ja sai minut siinä vaiheessa miettimään autokaupan purkua. En kuitenkaan tehnyt sitä, koska sain mielestäni hyvän hyvityksen renkaista , kun jäin odottelemaan.

Jäin odottelemaan 7 kk ajan… tämän aikana sattui ja tapahtui vaiks sun mitä. Oma auto hajosi ja sen remontointi ja ehostus alkoi sitten jälleen! Rahaa meni, mutta hoidettava se oli, koska auto on aivan ehdoton väline itselläni.

Kaikki kuitenkin järjestyi joka kerta ja ihana eksäni on ollut korvaamaton apu tässä asiassa. Suuren suuri kiitos hänelle , kun jaksaa auttaa! <3

Monen monta puhelua, monen monta tilanteen vaihtoa ja tapahtumaa sattui tälle valinnalle, mutta loppujen lopuksi tein valinnan ja purin kaupat!

Sanotaanko, että kaikesta selviää ja onneksi kyse oli vain autosta eikä terveydestä yms. Mutta hyvin energiaa syövää ja vievää tämä prosessi oli.

Mitä tästä opin tai sain!?

Näin monenlaisia väyliä ja tapoja hoitaa asioita. Oivalsin, miten voimme saada asioita etenemään vaivatta, kun osaamme tulla puolitiehen vastaan. Opin, että mitään ei kannata puskea väkisin liikkeelle, täytyy antaa tilaa asioille ja antaa niiden kehittyä omalla painollaan. Parhaat ratkaisut tulevat luoksesi, kun odotat hetken. Älä teen päätöksiä tai soittoja kiihdyksissäsi, äläkä anna omista arvoista periksi. Kääntele ja katsele kolikon molemmat puolet ja kuuntele myös muita! Huomaat, miten ympärillä olevat ihmiset tahtovat auttaa ja ohjata sinua. Sinä kuitenkin valitset itse sen, mitä teet ja miten toimit! Sain rohkeutta hoitaa asioita ja pitää puoliani, laittaa rajoja ja kohdata ne varjopuolet!

Näiden yhteissummana tajusin, että annoin luvan itselleni pyytää apua, annoin itselleni luvan olla toimeton ja osaamaton, annoin luvan, että saan pyytää itselleni parasta, annoin luvan päästää irti siitä mielikuvasta jonka itselleni rakensin tästä kaikesta.

Mitä näistä kaikesta sain?

Sain äitini ja isäni lähemmäksi minua. Uskalsin sanoa omille vanhemmilleni avoimesti, että mua päännii ja avauduin heille. Ilman sitä tunnetta, että kokisin olevani heikko tai, että minun kuuluisi pärjätä ja osata paremmin! Sain lohtua ja tsemppiä, ihan vain sillä , että äitini ja isäni kuunteli. Eivät tuominneet tai arvostelleet vaan kuunteli, oli läsnä! Kertoivat oman näkemyksensä ja mielipiteensä, mutta kauniisti, ei komennellen tai tuomiten!

Tajusin, miten äitini ilo ja tsemppaus auttoi eteenpäin. Sain rohkeutta ja varmuutta! Jotakin on muuttunut? Otin vastaan rakkautta jota oma ihana äiti antoi tällä tavoin- Kiitos! <3

Sain apua ex- mieheltäni, kun uskalsin ottaa tuon avun jälleen vastaan ilman sitä tunnetta, että olen heikko, kun en osaa hoitaa autoasiaani kuntoon ilman häntä! Päästin irti tuosta ja asiat rullasi hyvin tämän jälkeen!

Tajusin millaisessa ”verkossa” olen ollut näiden tunteiden kanssa. Ymmärsin, että tämä oli parasta , mitä minulle voi käydä ja tapahtua. Se oli valtavan suuri täyttymys sydämessä, se oli ja on rakkautta!

Mitäpä, jos nyt laskisin suojamuurini näiltä osin pois ja ottaisin tämän kaiken vastaan ilman minkäänlaisia ehtoja. Päästäisin irti ja voisin taas hyvin! Näin tein! Kiitän siitä, että sain tulla näkyväksi itselleni. Kiitos, että sain kohdata omat varjopuoleni ja vapautin ne pois ja hyväksyin sen kuka olen. Kiitos kaikille, jotka avasi tämän mysteerin minulle!

Näin se elämä on ihmeellistä.

Jokainen tapahtuma, jokainen kohtaaminen vie sinua lähemmäksi itseäsi jos vain olet siihen valmis. Ja , olet myös valmis vapauttamaan itsesi kaikista kahleista sisälläsi. Tämä, jos mikä, on irti päästämisen voimaa! Muutoksen voimaa! Nyt hymyilen ja nauran itselleni. Nauran sille ihanalle pikkutytölle joka niin urhoollisesti yritti kaikessa pärjätä yksin ja itse!! Nyt ei enää tarvitse! Nyt saan olla just tällainen ja opin pyytää apua, se ei tee minusta huono millään tavalla!

Oppia, elämäoppia! Pysähdytään ja kuullaan , mikä on sanoma ja opit itsestäsi taas lisää! Rakkautta ja myötätuntoa päiviisi!

Kaikella on vaan tarkoituksensa!!

Paula <3

Kirjoittaja:

Paula Artes

Olen iloinen, aurinkoinen, hyväsydäminen, ihana, luotettava sekä helposti lähestyttävä tietoisuusvalmentaja ja valokuvaaja.

Seuraa somessa:

Tilaa uutiskirje: