Tietoisen mielen tarinoita

Blogini on lämminhenkinen tuulahdus ajatuksia ja oivalluksia elämästä, energiamaailmasta ja läsnäolosta.

Rakkautta unohtamatta.

Maaritin tarina

Olin saanut Paulalta ennakkoon joitakin ajatuksia pohdittavaksi omaan tahtiini. Ne johdattelivat alitajuntaisesti miettimään minuutta; missä olen juuri nyt omassa elämässäni, mitä olen oppinut ja mitähän seuraavaksi. Omalla kohdallani ajatukset risteilivät paljolti siinä, millä eri tavoilla tuore onnettomuuteni ja siitä toipuminen ovat minuun vaikuttaneet. Ajatuksia pulpahteli satunnaisesti mieleen ja silloin tällöin laitoin Paulalle niitä. Sain kannustavia vastauksia. Siitä syntyi ihana positiivinen kehä.

Tuntemukseni sen jälkeen oli turvallisuus, kiireettömyys, varmuus. Tämä olisi nyt minun matkani, juuri oman näköiseni. Mitään ei tarvitse esittää, eikä myöskään kenellekään perustella.

Kun kuvauspäivä sitten koitti ja Paula vei minua yllätyspaikkaan, pieni jännitys oli päällimmäisenä tunteena. Se hävisi kuitenkin nopeasti, jo siinä vaiheessa, kun kiersimme kuvauspaikkaa ja sain valita tunnelmiini sopivia maisemia. Viimeinenkin pisara jännitystä katosi, kun suljimme yhdessä silmät ja Paula maadoitti meidät käsi kädessä Äiti Maahan. Energia tuntui vahvistavalta ja vapauttavalta. Tuntemukseni sen jälkeen oli turvallisuus, kiireettömyys, varmuus. Tämä olisi nyt minun matkani, juuri oman näköiseni. Mitään ei tarvitse esittää, eikä myöskään kenellekään perustella.

Paulan kyvyt kuvaajana tulivat selvästi esille koko kuvauksen ajan. Hän osaa ohjata lempeästi, iloisesti ja kannustavasti. Siinä ei tarvitse jännittää mitään eikä ole kiire minnekään. Paula pyytää keskittymään joihinkin asioihin omassa mielessä ja miettimään jotain tiettyä, omaan tilanteeseen soveltuvaa asiaa, joka itselle on tärkeää käsitellä jollain tavalla.

Paula johdatteli viisaasti kääntämään katseen suoraan toipumisen jälkeiseen aikaan, juhlaan ja iloon. Nousenkin tässä heti alussa kohti juhlapaikkaa. En ole aivan varma, mitä kaikkea ihanaa tuolla ylhäällä odottaa. Nautin kuplivasta olostani vieraita odotellessa tässä kauniissa paikassa.

 

Olen onnellinen. Ihanat ja tärkeät ihmiset ovat kanssani. Katson juuri erästä heistä. Olen todella onnekas, kun olen saanut osakseni niin paljon kaikkea ihanaa. Haluan myös antaa takaisin hyvää. Minulla on viimein rohkeutta päästää irti negatiivisesta. Päästän irti myös sellaisista ihmisistä, jotka eivät tarvitse tai näe minua, enkä minäkään heitä. Näin on hyvä.

 

Kiitollinen. Valmis seuraavaan vaiheeseen.

 

Aikuisena naisena olemisen sietämätön ihanuus.

 

Juhla ei ole ohi. Jään tänne fiilistelemään. Ja senkin jälkeen mieleni voi palata tänne silloin kun tarvitsen tyyneyttä, itsevarmuutta ja muistutuksen siitä, että olen riittävän hyvä ja arvokas tällaisena kuin olen. Se on tunne, joka tästä päivästä jäi päällimmäisenä mieleen ja jonka Paula teki minulle näkyväksi.

Kirjoittaja:

Paula Artes

Olen iloinen, aurinkoinen, hyväsydäminen, ihana, luotettava sekä helposti lähestyttävä tietoisuusvalmentaja ja valokuvaaja.

Seuraa somessa:

Tilaa uutiskirje: