Tulla Näkyväksi Itselleen® -valokuvanäyttely

Tulla Näkyväksi Itselleen® on uusi väylä tulla näkyväksi itselleen kaikessa rosoisuudessaan ja kauneudessaan. Tule tutustumaan kuvausmetodiin ainutlaatuisten henkilökuvien kautta. Näyttely on avoinna elokuun loppuun asti osoitteessa Uudenmaankatu 33, Helsinki

Lämpimästi tervetuloa valokuvanäyttelyyni!

Tulla Näkyväksi Itselleen® -valokuvanäyttely
Uudenmaankatu 33, Helsinki

Ainutlaatuisessa Tulla Näkyväksi itselleen® -valokuvanäyttelyssä pääset tutustumaan itsensä hyväksymisen matkalle ainutlaatuisten henkilökuvien kautta. Itsensä hyväksyminen on usein matkan kaltainen prosessi. Matkan, jonka varrella tarvitsemme toisiamme. Intuitiivisen Valokuvauksen kautta avaan ainutlaatuisen väylän tutustua omaan itseen hyväksyvästi. Kun alamme näkemään ja saamaan tunnepintaa itseemme, annamme samalla itsellemme luvan kehittyä ja kasvaa. Opimme hyväksynnän kautta olemaan itsellemme armollisempia ja rakastavampia. Tulla Näkyväksi Itselleen® on uusi väylä tulla näkyväksi itselleen kaikessa rosoisuudessaan ja kauneudessaan. 

Ympäröivä luonto puhuu kauttamme viisaalla tavalla. Siksi metodin eräs tärkeä apuväline on luonto. Luonnon keskellä pääsemme helposti rauhan ja turvallisuuden tunteeseen. Yhdistäessämme tietoisuusvalmennuksen valokuvaukseen, pääsemme kokemaan ja ennen kaikkea kohtaamaan itsemme. Hyppäämme oman elämäntarinamme äärelle aistien, tunteiden ja herkkyyden avulla. 

Metodissa hyppäämme syntymään, lapsuuteen, nuoruuteen, aikuisuuteen ja tähän hetkeen. Tästä muodostuvat nuo viisi askelta kohti omaa sisäistä valoa. Prosessi on syvääluotaava ja merkittävä kokemus omalle kasvulle ja itsensä kohtaamiselle. Väylän avulla pääsemme kosketuksiin niiden tekijöiden kanssa, jotka sekä fyysistä että mielen kasvua hidastavat. Kuvauksen aikana saa turvallisesti vapauttaa omat tunnetaakat ja vahvistaa itseään juuri niissä kohdissa, jotka eheytymistä, voimaa, turvaa tai kenties rakkautta kaipaavat. 

Nyt haluan tarjota sinulle mahdollisuuden tulla tuntemaan ja kokemaan metodin tunnelmaa sekä tutustumaan matkaan itsensä hyväksymiselle. Kuvat ovat aitoja otoksia ilman kuvanmuokkausta. Kuvista läpihuokuva energia välittyy katsojalle juuri sellaisella tavalla, kun katsoja sen itse siinä hetkessä aistii. 

Tule kuuntelemaan, katselemaan ja hyppäämään Intuitiivisen valokuvauksen maailmaan ja tutkimaan kuvista huokuvaa tunnetta. Ohjaan sinua kuvien maailmaan kertoen lisää kuvauksesta ja sen vaikutuksista sekä metodin synnystä.  

Vallitsevan koronatilanteen johdosta näyttelyyn tulee ilmoittautua etukäteen. Näin voimme tarjota turvallisen kokemuksen sinulle ja seurueellesi! Ilmoittaudu näyttelyyn sähköpostitse osoitteeseen valonsielu@gmail.com ja kerro, milloin haluaisit tulla kokemaan näyttelyn! Saat henkilökohtaisen opastuksen uniikin kuvausmetodin maailmaan!

Esimerkkejä vapaista ajoista:
LA 12.6
TI 15.6
PE 18.6

Näyttely on avoinna elokuun loppuun asti.

Näemmehän näyttelyssä?

Rakkaudella, Paula