Paula Artes

Tietoisuusvalmentaja ja valokuvaaja

Iloinen, aurinkoinen, hyväsydäminen, ihana, luotettava, helposti lähestyttävä.

Näillä sanoilla asiakkaani ovat minua kuvailleet. Lisäksi olen herkkä ja aistin paljon erilaisia energioita ympärilläni.

Olen toiminut lähihoitajana vuodesta 1999 lähtien ja työskennellyt kehitysvammaisten aikuisten ja nuorten kanssa. Viimeiset 15 vuotta olen toiminut yrittäjänä omassa kotipalveluyrityksessäni hoitaen ikäihmisiä. 

Sydäntäni lähellä on ihmisten henkinen hyvinvointi ja tasapaino. Sitä olen itsessänikin opetellut ja huomannut, miten arvokas asia täydellinen läsnäolo on. Kahden elämääni ilahduttaneen pojan äitinä oleminen on opettanut löytämään elämässäni tarvitsemani tasapainon.

Etsiessäni tasapainoa ja rauhaa, elämääni tuli mukaan energiahoito, joka avaa tietoisuutta ja rakkautta minussa. Hoito on johdattanut minua ja selkeyttänyt, mitä tarvitsen elämääni. Tasapainon ja läsnäolon löytämiseksi minulle tärkeää on kyky ottaa vastaan rakkautta sekä rakastaa itseäni.

Omat kokemukseni energiahoidon parissa kuljettivat minua tietoisuusvalmennuksen pariin. Valmistuin tietoisuusvalmentajaksi marraskuussa 2016 ja enkelihoitajaksi vuonna 2017.

Minulle avautui portti intuitiiviseen maailmaan, jonka avulla löysin väylän luoda jotain aivan uutta. Tulla näkyväksi itselleen® -kuvausmetodi yhdistää avartavan tietoisuusvalmennuksen ja ainutlaatuisen henkilökuvauksen. Kuvauksen aikana käytän kameraa apuvälineenä tietoisuusvalmennuksessa.

Kuvien avulla pääset tutustumaan omaan tarinaasi ja valoosi.

Lue lisää minun tarinastani blogista!