Paula Artes

Iloinen, aurinkoinen, hyväsydäminen, ihana, luotettava, helposti lähestyttävä.

Näin olen kuullut minusta sanottavan. Tähän voisin vielä lisätä, kahden ihanan pojan äiti ja hauskan Daru-koiran omistaja.

Sydäntäni lähellä ovat luonto, lapset, eläimet ja ihmisten hyvinvointi. Aistin paljon, näen paljon ja tunnen paljon erilaisia energioita ympärilläni. Olen erityisen herkkä ja herkkyydestäni on tullut arvokas työkalu tälle matkalleni. Saamani lahjat ovat tärkeä osa elämääni ja käytän niitä työssäni ihmisten auttamiseen. <3

Missä ja mitä?

Olen ollut jo lapsesta asti sellainen monessa paikassa asuja ja nyt aikuisena olen saanut pysähtyä tänne Vantaalle mukavan maalaistunnelman äärelle lähelle luontoa.

Olen toiminut lähihoitajana vuodesta 1999 alkaen ja työskennellyt kehitysvammaisten aikuisten ja nuorten kanssa, sekä viimeiset 11 vuotta olen toiminut yrittäjänä omassa kotipalveluyrityksessäni hoitaen ikäihmisiä.

Jokin suuri tunne ja tunne rakkaudesta sai minut havahtumaan, että täällä olisikin vielä jotain suurempaa ja laajempaa, kuin edes pystyn kuvittelemaan.

Johdatusta

Lähdin syvemmälle tutkimusmatkalle itseeni 2015, jolloin hakeuduin ensimmäiseen enkelihoitooni.

Enkelihoito oli niin rakastavaa ja puhdasta, että sain syvemmän kosketuksen itseeni tuolloin. Tapahtui ihana avautuminen itseeni. Tunsin myös enkelit tällä hoitokerralla hyvin vahvana ympärilläni.

Ennen tätä olin vain lukenut hieman enkeleistä ja ihmetellyt mitä he oikein ovat:) Koen, että ihanaa johdatusta on ollut matkallani ja askeleita on siirretty lähemmäksi kohti enkeleitä ja heidän maailmaansa.

Myös valokuvaaminen astui elämääni tuolloin ja se on osoittautunut suureksi apuvälineeksi itseni näkemiseen ja tuntemiseen.

Uudistuminen

Tunsin myös suurta tarvetta ja tunnetta ”uudistaa” itseäni ja huomasin, että tietoisuusvalmennus kiinnostaa minua kovastikin. Olihan siinä teemana matka omaan sisimpään, sydämeen.

Niinpä päätin kuunnella omaa intuitiotani, tunnettani tästä ja ilmoittauduin tietoisuusvalmentajakoulutukseen, josta valmistuin marraskuussa 2016 Tiina Nurmen opista.

Tietoisuusvalmentajana opin energiamaailmasta valtavasti. Opin erottelemaan omat energiani sekä ulkopuolelta tulevat energiat ja sain ymmärryksen siitä, miten ne meihin vaikuttavat. Sain työkaluja energiatyöskentelyyn itseni sekä muiden kanssa. Sain myös mahdollisuuden tutkia oman sydämeni ovia todella syvällisesti ja tarkkaan.

Tällöin näin kuka oikeasti olen! Sain suunnan elämääni ja ymmärryksen itsestäni. Opin mitä rakkaus on, ja se jos mikä on avannut minulle huikeat näkymät eteenpäin!

Kykyjen avautuminen

Vuonna 2017 keväällä iski vahva tunne siitä, että haluan tutustua paremmin enkeleihin ja energiahoitamiseen. Niinpä päätin selvitellä hieman asiaa ja siskoni näkemän unen avulla (johdattelemana) löysin juuri oikean enkelihoitajakoulutuksen itselleni.

Pääsin Sanni Nevalaisen matkassa opiskelemaan enkelihoitajaksi. Ihana ja rikastuttava matka, joka avasi sydämeni ovia vielä lisää. Sain rohkeutta ja uskoa toimia, sekä päättäväisyyttä ja vahvistusta sille, mitä haluaisin tehdä elämässäni. Opin, mitä tämä maailma on enkeleiden kanssa, ja miten voin olla enkelikanavana ihmisille, eläimille ja luonnolle.

Minulle avautui kyky toimia energian välittäjänä, sekä kyky kanavoida viestejä valonauttajilta. Selvänäköisyyteni avautui minulle myöskin enkelihoitajakoulutuksen myötä.

Luovuus ja intohimo

Noh, miten kamerani sitten liittyy tähän tietoisuuteen? Itseasiassa hyvinkin (paljon). Käytän kameraa apuvälineenä tietoisuusvalmennuksessa, jonka avulla pääsen näyttämään hyvinkin konkreettisesti sinulle oman valosi tarinaa ja sielusi loistetta! Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa <3

Tästä, sekä muista palveluista ja minusta pääset lukemaan enemmän kohdassa tietoisuusvalmennus,  intuitiivinen valokuvaus, enkelihoidot, blogi jne..

Näinpä tämä matkani tällä ihanalla ja uudella henkisellä polullani on alkanut. Toivon, että voin olla avain sinun sydämesi kauneimpiin oivalluksiin itsessäsi! Valon Sielun matka alkakoot!

"Toivoin ja uskoin, että Rakkaus voittaa aina"

Alkuvuodesta 2018 olin Rajatieto TV:n Paulin Pakeilla -lähetyksessä, jossa kerroin oman selviytymistarinani lapsuus- ja nuoruusvuosien asettamista henkisistä haasteista.

Ota yhteyttä

Alla olevalla lomakkeella voit jättää tarjouspyynnön tai tiedustella vapaata aikaa.

Sähköposti

valonsielu@gmail.com

Puhelinnumero

+358 40 716 4626

Käyntiosoite

Tapolanrinne 10
01760 Vantaa