Intuitiivinen valokuvaus ™ 

Tietoisuusvalmennusta intuitiivisella valokuvauksella!

Oletko valmis lähtemään elämäsi seikkailuun valokuvien avulla?

Ehkä tunnet olevasi eksyksissä, ehkä risteyksessä ja tahdot muistuttaa itsellesi oman sydämesi sanomaa tai tahdot muuten vain nähdä oletko sitä mitä tunnet olevasi,  näkyisikö sinussa vielä jotain uutta ja upeaa.

Jokaisessa ihmisessä on kaunis valo sekä sielu. Tahdon näyttää valokuvieni kautta sen juuri sinulle. Jotta näet mitä sinä olet, mistä sinut on tehty ja luotu!

Yhden askeleen intuitiivinen valokuvaus ™

Kuvaustilanteessa olemme kahden ja lähdemme sinun matkallesi, valosi sanomaan. Sinulle mieluisessa/luontevassa paikassa luonnon äärellä.

Nostan esille ne tunteet ja ajatukset, jotka tähän hetkeen on sinulle tarkoitettu tuoda nähtäväksi. Saat valokuvauksen aikana itsellesi opastusta, oivalluksia ja ohjausta oman kultaisen läsnäolon voimaan, Sinun valoosi, sinun elämääsi!

Kuvaus kestää noin 2 tuntia. Kuvien määrä sinulle 7 kpl.

345 €

(sis. alv. 24%)

Viiden askeleen intuitiivinen valokuvaus ™

Kuvauksella edetään matkan tavoin; syntymästä tähän hetkeen sinun matkaasi tässä elämässä.

Kuvaus tapahtuu luonnossa oman mieluisasi vuodenajan aikaan. Tällä tavoin saan ihmisestä kaiken sen valon esille mikä kuuluu sinun nähdä itsessäsi. Luonto antaa voimaa sekä auttaa olemaan läsnä itselleen siinä hetkessä.

Tässä kuvauksessa käymme läpi todella voimallisen läpileikkauksen elämääsi, nostaen sieltä esille juuri tähän hetkeen tarvittavat asiat ja oivallukset. Jokainen kuvaushetki on yksi askel lähemmäksi sinun kaunista valoasi syvällä läsnäolon voimalla. Rakkaudellisin ajatuksin ja silmin.

Kuvaus kestää noin. 3-4 tuntia. Kuvien määrä sinulle 25.

799 €

(sis. alv. 24%)

Yleensä kauhistun kuvattavana olemista ja välttelen kameran eteen joutumista, mutta Paulan kuvattavana oli helppo olla. Se ei ollut poseeraamista eikä ns. täydellisen kuvan hakemista vaan sai olla luontevassa ympäristössä ja samalla Paula kaivoi ihmeellisellä tavalla ihmisestä juuri sen oman ainutlaatuisuuden ja kauneuden. Paula ohjeisti lempeästi, kannusti ja kuunteli samalla koko kuvausten ajan. Hän sai olon tuntumaan tärkeältä ja antoi oivalluksia asioista mitä tuli mieleen elämän varrelta. Kuvat auttoivat näkemään itsensä uudella tavalla, ulkopuolisen silmin. Näin myös itsessäni sellaista kauneutta, mitä en ole aiemmin nähnyt. Kuvista huomasi niitä vahvuuksia, mitä ei ole oikein ymmärtänytkään itsessään. Samalla koko elämäntarina tuli nähdyksi ja kuulluksi ja itselle jäi muistoksi aivan ihania voimaa antavia kuvia.
Minna

Ota yhteyttä

Alla olevalla lomakkeella voit jättää tarjouspyynnön tai tiedustella vapaata aikaa.

Sähköposti

valonsielu@gmail.com

Puhelinnumero

+358 40 716 4626

Käyntiosoite

Tapolanrinne 10
01760 Vantaa