Tulla näkyväksi itselleen®

Intuitiivista valokuvausta tietoisuusvalmennuksella

Tulla Näkyväksi Itselleen® intuitiivisen valokuvauksen aikana kuljet matkan itsesi kanssa.

Kohtaat sekä kipupisteesi että valosi. Matka on henkilökohtainen ja uniikki, sillä sen aikana kuvaamme sinun tarinasi. Kohtaamme yhdessä ne asiat, pelot ja ajatusmallit, jotka pidättelevät sinua elämässä. Kuvausmatka on voimakas, mutta erittäin antoisa ja puhdistava kokemus, josta sinulle jää muistoksi upeat kuvat sinusta juuri sellaisena kuin olet.

Kuvauksen aikana tulet näkyväksi itsellesi aitona, rehellisenä itsenäsi. Pääset tutkailemaan syvällisesti erilaisia havaintoja ja oivalluksia sekä tuntemaan aidon minäsi. Kohtaat itsessäsi ne asiat ja ajatukset, jotka tarvitsevat huomiota. Saat vastauksia muun muassa siihen, miksi sinua ahdistaa olla kuvattavana, miksi et pidä kehostasi tai miksi et halua olla näkyvä.

Jokainen kuvausmatka on henkilökohtainen ja ainutlaatuinen kokemus. Voin kuitenkin luvata, että prosessin aikana kohtaat itsesi turvallisesti, ohjatusti ja lempeästi kuvien avulla. Intuitiivinen valokuvaus -metodi sopii hyvin useammalle henkilölle. Kuvaus on voimakas ja ainutlaatuinen matka muun muassa pariskunnille, sisaruksille sekä vanhemmalle ja lapselle.

Maaritin tarina

Onnettomuudestaan toipuva Maarit kävi viettämässä hetken Viiden askeleen Intuitiivisen valokuvauksen® parissa. Antoisa ja puhdistava kuvausmatka oli Maaritille voimakas ja eheyttävä kokemus.

Paulalla on ainutlaatuinen herkkyys ja taito. Se on ihmisen kohtaamisen taito ja enkelimäinen hyvyys, sellainen yhdistelmä, jonka hoitava vaikutus koskettaa syvästi.

”Paulan, suloisen valon lähettilään kanssa on aiemminkin oltu luonnon keskellä, hyvien energioiden äärellä. Tällä kertaa oli samalla intuitiivinen, tulla näkyväksi itselleen® -valokuvaus, joka tarkoitti minulle toipilasmatkaani ja sen monia sävyjä. Katse siirrettiin kuitenkin jo vahvasti eteenpäin ja pääsävy oli ilo ja juhla. Paula on ihana kannustaja ja ohjaa nauttimaan elämästä ja olemaan itselleen lempeän hyväksyvä, juuri sellaisena kuin on. Jos tarvitset mihin tahansa kuvaajaa, oikein lämmin suositus.”

“Sanaton, sydän ja sielu tuntee ja onnesta ilotulittelee. Ihmeellistä, miten niin monta täydellisen herkullista kuvaa. Täydellinen ja taikaa täynnä oleva setti. Rakastan.”

Meille kuvaushetki oli lämmin, satumainen ja tosi intensiivinen. Kuvauspaikka oli ihana ja sait meidät perusjäykkiksetkin rentoutumaan. Kuvista tuli ihania, ne eivät ole tavanomaisia ja sait niihin aitoa tunnelmaa. Kiitos!

Yhden askeleen Intuitiivinen valokuvaus®

Kuvaustilanteessa lähdemme matkallesi sinulle tärkeässä paikassa luonnon äärellä. Teemme syvän luotauksen tämänhetkiseen elämääsi. Valokuvauksen aikana saat oivalluksia ja ohjausta oman läsnäolosi voimaan.

Kuvaus kestää noin kaksi tuntia ja se sisältää seitsemän valmista kuvaa.

Hinta: 345 €

(sis. alv 24%)

Viiden askeleen Intuitiivinen valokuvaus®

Kuvauspäivä on voimallinen läpileikkaus elämästäsi, syvistä juuristasi tähän päivään. Nostamme esiin juuri tähän elämäntilanteeseesi tarvittavat asiat ja oivallukset. Prosessin aikana käymme läpi kaikki elämäsi vaiheet nykyhetkeen asti, tulevaisuuteen peilaten. Kuvaus tapahtuu luonnossa, sinulle mieluisassa paikassa.

Kuvaus kestää noin 3-4 tuntia ja sisältää 25 valmista kuvaa.

Hinta: 799 €

(sis. alv 24%)