Enkeli- ja energiahoito

70 € / 1 tunti

90 €  / 1,5 tuntia

Ensimmäiseen käyntiin suosittelen 1,5 tunnin hoitoa.

Hinnat sisältää alv:n 24%.

Hoidoissa saat täydellisen läsnäolon tunteen ja lähestyt itseäsi rakkauden kautta.

Ohjaan ja opastan energioiden ja enkeleiden kautta sinua oivallusten maailmaan. Nostatan sinun intuitiosi ääntä ja avaan aistejasi niin, että uskallat myös toimia intuitiotasi kuunnellen.

Energiahoito

Henkilökohtaista ohjausta oman energiasi äärelle ja läsnäoloon.

Energiahoidossa asiakas saa lempeän ja voimallisen energiahoidon. Energia on näkymätöntä, mutta voit tuntea sen samaan tapaan kuin auringon lämmön kehollasi, mutta et vain näe sitä konkreettisesti.

Energiahoidossa toimin puhtaan valon ja energian kanavana ja välitän käsieni kautta sitä energiaa, joka on juuri sinulle tarkoitettua siihen hetkeen ja tilanteeseen. Samalla energiahoidossa tasapainotetaan meidän energiajärjestelmäämme eli sakrojamme. Voit tuntea kuinka kehosi rentoutuu ja rauhoittuu tai voit vain olla ja levätä vaikka et tuntisi mitään.

Energiahoito on hyvin yksilöllinen tapahtuma ja me koemme asioita hyvin eri tavoin. Energiahoidolla voin myös auttaa fyysisissä kiputiloissa. Olen joskus kuullut, että hoitotilanteessa asiakkaalle ei ole tullut lämmön tuntemuksia kehoon, vaan ne ovat ”syttyneet” hoidon jälkeen, tai pintautuneet esimerkiksi myöhemmin oivalluksina asiakkaan omassa elämässä.

Enkelihoito

Henkilökohtaista ohjausta oman energiasi äärelle ja läsnäoloon.

Enkelihoidossa asiakas saa tarvitsemansa energeettisen hoidon, avun ja ohjauksen. Enkelit ohjaavat hoitotapahtumaa, tuoden siihen mukaan kauniin, rakkaudellisen energiansa. Kuulen hoidon aikana enkelten viestejä ja sanomia, jotka voivat esimerkiksi auttaa sinua pääsemään eteenpäin jollakin elämäsi saralla, ehkä voit myös saada valtavia oivalluksia koko elämääsi. Pääset yhteyteen enkelisi kanssa omalla, sinulle parhaiten sopivalla tavallasi. Koen, että en toimi parantajana, vaan valon ja energian välittäjänä. Kauttani saat juuri siihen hetkeen oikean avun ja ohjauksen.
Olen käynyt Paulan enkelihoidossa. Hän on erittäin lämmin, valoisa ja rakastava ihminen. Odotin innolla hoitoa, koska luotin Paulaan ja siihen, että hoidosta tulee mielyttävä kokemus. Hoito antoi enemmän mitä odotin. Paula on hyvä kuuntelija ja on aidosti kiinnostunut ihmisistä. Aitous ja rakkaus välittyi hoidossa, mikä teki siitä erityisen. Hoidon jälkeen kävimme läpi asioita mitkä nousi hoidon aikana pintaan ja sain paljon hyviä vinkkejä. Sen lisäksi, että sain kokea ihanan hoidon sain myös uuden ihanan ystävän.
Elena

Ota yhteyttä

Alla olevalla lomakkeella voit jättää tarjouspyynnön tai tiedustella vapaata aikaa.

Sähköposti

valonsielu@gmail.com

Puhelinnumero

+358 40 716 4626

Käyntiosoite

Tapolanrinne 10
01760 Vantaa