Jännää! Ainakin  minusta, kun olen tätä pohtinut jo pitkään ja nyt sain fiiliksen, että oikea hetki olisi nyt!

On ihanaa huomata, miten monessa asiassa oikea ajoitus on kaiken A ja O. Silloin asiat soljuvat eteenpäin ja helposti, eikä tunnu, että kaikki takkuaisi tai olisi tahmeaa.  No, mitenkäs sen oikein tietää? ..

Sen TUNTEE, sydämen sopukoissa asti. – Tämä onkin hyvä aasinsilta siihen, miksi kirjoittelen ja kuka oikeastaan olen?

Itseasiassa Valon Sielukin sai alkunsa siitä ,että löysin sydämeni kotiin ja olen saanut avata kaikki aistini vastaanottamaan elämän ihmeitä ja niitä monimutkaisuuksiakin.

Olen kahden ihanan ja rakkaan pojan äiti ja Husky- koiran omistaja ja asun Vantaan Seutulassa, maalla. Luonto on mun opettajani lasteni lisäksi. <3

Erosin miehestäni kolme vuotta sitten ja se olikin yksi isoimmista potkuista elämässäni mennä eteenpäin itsessäni. Samoihin aikoihin kärsin kovista sydämen rytmihäiriöistä ja niiden syykin löytyi ja sydämeeni tehtiin tuolloin katetriablaatiohoito. Hoito meni hyvin, mutta jälkioireina nivuseeni ja alavatsaan tuli verenvuotoa, joka kumautti minut sohvalle- sii, todella KUMAUTTI!

Sieltä ei hetkeen hievahdettu, koska liikkuminen sattui ja kaikki ponnistelu tuotti myös kipua. Olin kirjaimellisesti pysäytetty hiljentymään ja kuuntelemaan, kuka olen ja mitä elämältäni haluan.

Kävin tuolloin paljon lapsuus- ja nuoruusajan asioita läpi  ja nyt minut laitettiin aloilleen näin. Se oli sellaiselle suorittaja persoonalle kova isku! Voitte arvata mitä suorittaja sekä yrittäjä miettii tuolloin, kun kaikki pysähtyy paikalleen, etkä pääsekään itse tekemään hommia eteenpäin. Niimpä! Aika kovat panokset oli meneillään omassa päässä, mutta onneksi ymmärsin yskän, enkä enää rimpuillut karkuun ja lähtenyt suorittamaan mitään vaan pysähdyin kuuntelemaan itseäni. Olin jo niin monta vuotta juossut itseäni karkuun, enkä osannut pysähtyä, se ahdisti!

Ensimmäinen reaktio oli valtava itkun purkaus, tuntui, kuin kaikki elämän kurjat asiat olisi tungettu mun syliini, joita katselin samalla, kun kyyneleitä vuodatin. Tuntui,kuin sieluni olisi puhdistettu huolella siitä itkun määrästä. Samalla tunsin suurta ahdistusta miten elämä olikin minua vienyt ihan miten sattuu. Tuntui siltä, etten itse ollut elämäni ohjaksissa vaan ohjakset veivät minua.

Olin toki jo aikaisemminkin miettininyt elämääni ja käynyt paljon läpi asioita mitkä vaikuttivat omaan olooni ja käytösmalleihini, mutta tuolloin Oikeasti Pysähdyin ja annoin luvan kaikelle tulla ulos. Ensimmäistä kertaa ihan yksin, koska olin aina pitänyt huolta muista ja nyt lapsetkin oli toisaalla. Alkoi myös uuden opettelua siinä, että lapset olivat viikon isällään ja viikon minulla. Se tuntui hirmu rankalta, mutta kaikki on mennyt hirmu hyvin alku kankeuksien jälkeen. Kaikki totutteli, lapset myöskin. Päätin aloittaa oman elämäni remontin ja  elää niin, että olisi hyvä olla omassa sydämessään. Päätin, etten elä enää muiden odotusten ja vaatimusten kautta, vaan oman itseni kautta.

Jos tahdot katsoa youtuben kautta haastatteluani lapsuus- ja nuoruusajan haasteista niin käy tsekkaamassa Shadow Camera  Paula Artes tai käy nettisivuillani Valon sielu,  josta löytyy tuo video myös. Haastattelussa isompi katsaus elämääni ja siitä,  miksi oman sydämen äänen kuuleminen ja omien rajojen laittaminen on tullut tärkeäksi osaksi elämääni.

Tästä alkoi minun matkani omaan sisäiseen rauhaan ja tasapainoon. Tasapaino on ny avainsana, jota tahdon vaalia elämässäni. Nyt sille on annettu lupa astua elämääni.

Mitä ihmettä tasapainon etsiminen toi elämääni?

Se toi tietoisuuden, aistien avautumisen. Se toi energiatietoisuuden ja enkelit elämääni. Mietin kirjoittaessani tätä, että tuleeko tälle samalla janalle valokuvaus, mutta ei, koska valokuvaus on ollut minussa jo ennen näitä. Sain vain suuremman ymmärryksen mitä tulisin valokuvauksella tekemään näiden yllämainitsemieni asioiden kautta.

Nämä kaikki ovat olleet suurimmat vaikuttajat elämäni ja sydämeni sisällön kanssa. Näistä olen äärettömän kiitollinen. Kaikki lähti päätöksestä saada tasapainoa ja rauhaa elämääni.

Päätöksen voima on valtava voima, joka vie asioita eteenpäin, mutta oikealla ajalla. Tasapainoilua opettelen kuitenkin jatkuvasti, koska elämä on sellainen matka ja eteen voi tulla ykskas vaikka mitä. Tasapainon avulla löydän itsestäni uusia ovia ja ulottuvuuksia sekä rauhaa kohdata myös niitä asioita jotka eivät tunnu miellyttäviltä.

Kaikki eivät ole tulleet elämääni aivan sormia napsauttamalla. Se on vaatinut työtä itsensä kanssa, jatkuvaa opiskelua sydämen ja mielen väillä. Se on vaatinut sinnikkyyttä ja uskoa siihen mitä teekee vaikka hyppäisi aivan tuntemattomaan. Se on vaatinut rohkeutta kuulla itseään ja luottaa siihen mitä sydämesi intuitio sinulle viestii.

Ihanaa , että luit kirjoitukseni ja ihanaa jos sinulle heräsi mielenkiinto lukea lisää sillä tarkoitukseni on kirjoitella täällä blogissani elämästäni ja kaikista seikkailuista ja oivalluksista, mitä elämäni opit ovat tuoneet ja tuovat eteeni.

Seuraavassa Blogissa kerron hieman syvemmin miten Valon Sielu sai alkunsa. Tietoisuusvalmennuksen ja enkelihoitojen kautta se kaikki alkoi.

Mistään en tiennyt mitään ja jopa pelotti mitä teen, mutta onneksi menin ja tein, sillä se rauha ja ilo on jäänyt elämääni pysyäkseen  <3

Aidosti ja rehellisesti elämässä mukana vaikka välillä vauhti voikin olla hurjaa. Kun henkinen kasvu lisääntyy, on se  takuuvarma merkki siitä, että hyvinvointisikin lisääntyy ja löytyy pysyväksi osaksi elämääsi!

Niin, ja mun tekstini … siellä saattapi olla kirjoitusviheitä 😉 koska tykkään antaa ajatusten mennä ja tulla ja innokkaana tekijänä en aina malta katsella virheitä. Mutta oikeastaan, se kuvastaa sitä, että hyväksyn nekin osaksi elämääni ja niitä saa olla. Me ei kaaduta niihin, vaan otetaan elämänvirrasta mukaan kaikki laajasti ja intohimoisesti. muistetaan elää, eikä syynäillä virheitä itsessämme tai muissa, eiks juu 🙂 <3 Pahoittelen siis jo etukäteen 🙂 <3

Rakkautta ja iloa jokaisen päivään,
Paula

 

Share This