Olin jumissa itseni kanssa ja tahdoin päästä irti peloista, itse syytöksistä, suorittamisesta, pahasta olosta sisälläni. Vaikka elämässä tapahtuikin paljon upeita ja ihaniakin asioita,en osannut nauttia niistä, enkä etenkään pysähtyä aloilleen.

Pohdin myös kovasti rakkautta, koska säpsähdin aikoinaan sitä, etten osannut vastata mitä rakkaus on ja miltä se tuntuu. Elin ja uskoin, että rakkaus on asia, joka on ainoastaan kahden ihmisen välillä tai omia lapsia kohtaan oleva tunne .  Aloin pohtia voiko siinä olla jotain muutakin, jotain vieläkin laajempaa ja suurempaa?

Lähdin siis tunnustelemaan rakkautta ja katselemaan elämääni uudesta näkövinkkelistä.

Herättelin itseäni! Havahduin näkemään, ettei elämän kuulu olla suorittamista ja  jatkuvasti- selviytymistä päivästä toiseen! Tuli tarve toimia, toimia toisella tavalla.

Olin käynyt matkani aikana neljällä eri psykoterapeutilla purkamassa oloani ja alkoi tuntumaan siltä, että en jaksaisi enää puhua ja puhua. Tuli tunne, että tarvitsisin enemmän jotain sellaista, mikä auttaisi minua avaamaan omaa sydäntäni eritavalla.

Ystäväni otti puheeksi energiahoidot- reikihoidon ja innostuin, kun kuulin millaisia tuntemuksia hän oli sieltä saanut ja oivalluksia. Päätin, siis ystäväni kautta ottaa ensimmäisen askeleen kohti,jotain tuntematonta ja uutta. Soitin reikihoitajalle ja kävin hänen luonaan. Hoitajana oikein ihana ja hyvä, mutta silti jäi tunne, että tämä ei riitä, tarvitsen jotain muuta, mutta en oikein osannut sitä ilmaista. Tässä kohtaan uskon, että minua johdateltiin..

Ketkä lie 😉 olisivat asialla olleet tuolloin <3

Huomasin, että googlen hakuihin alkoi ilmestymään enkeliaiheisia juttuja ja iski mielenkiinto. Olisiko tässä jokin juttu mulle? Minulla ei siis ollut mitään kokemusta enkeleistä, mutta ne kiehtoi niin kovasti, että päätin kokeilla. Etsin netin kautta enkelihoitajaa ja tiesin heti, kun näin Tiinan sivut, että tämä ja tänne haluan!

Iski pelko ja jännitys yhtaikaa. Ääni väristen soitin hänelle ja kyselin mitä ja miten hoito tapahtuu ja samalla olinkin jo varannut ajan ensimmäiselle enkelihoidolle. Voi hurja sitä jännityksen määrää!

Mieli laukkasi kaikenlaisissa asioissa.. mietin, että apua! Nyt se näkee varmaan kaikki, mitä olen törttöillyt tai sanonut pahasti tai rumasti. Apua, uskallanko mennä, jos sieltä tuleekin jotain negatiivista tai pahaa?

Onneksi jokin ihmeellinen vetovoima sai mut unohtamaan nuo sikseen ja menin enkelihoitoon. Ilokseni huomasin, että enkelihoito olikin TAIVAALLISEN IHANAA! En tosiaan ollut ikinä käynyt vastaanlaisessa hoidossa. <3 Samalla tajusin, että tätähän minä olin vailla- RAKKAUTTA! Koin, niin miellettömän rakkauden tunteen ja ilon, että kyyneleet valuivat poskipäitäni pitkin. Tuntui, kuin minut olisi täytettiin suurella määrällä rakkautta. Missään hetkessä hoitoa ei tullut mitään negatiivista, vaan ainoastaan kaikkea hyvää ja kaunista. Sain juuri sitä mitä tarvitsin! Suuri rauha ja levollisuus iski sydämeeni. Levottomuus ja  arjen stressi oli poissa. Ajatukset tuntui kirkkailta ja hyvin selkeiltä. Sain uuden suunnan elämääni. <3

Enkelihoidoista tietoisuusvalmennukseen.

Kävin kolme tai neljä kertaa enkelihoidoissa ja sitten iski into kokeilla jotain uutta. Ilokseni bongasin Tiina Nurmen sivuilta tietoisuusvalmennus tekstin. Se kuulosti niin houkuttelevalta , että aloin tutkia asiaa ja löysin itseni ilmoittautumassa koulutukseen.

Tietoisuusvalmennusryhmä syntyi ja matkani sydämeni ihmeisiin alkoin! WAU!!

En edes tajunnut minne olin menossa tai mitä tekemäsä, mutta uuden aloittaminen ja itsensä löytäminen kiehtoi niin, etten voinut ohittaa tätä! Nyt oli minun aikani!

Olin elänyt lapsilleni ja muille pelkästään, nyt tuntui hyvältä ja oikealta ajoitukselta tehdä jotain hyvää myös itselleen. Päätin ottaa askeleet ja lähdin tietoisuusvalmennuskoulutukseen, joka todella johdatti minut kuuntelemaan itseäni ja saamaan ymmärryksen itsestäni. Sain valtavan määrä työkaluja miten ja miksi asiat olivat miten olivat. Ymmärsin,että  uskomukset, ajatusmallit ja rakenteet vaikuttivat omaan elämääni todella vahvasti. Opin purkamaan näitä rajoituksia itsestäni ja ympäriltäni. Koko elämä oikeastaan muuttui ystäviä myöden. Kaikki uusi pelotti alkuun, mutta luotin siihen mitä tein ja hoksasin asioiden etenevän, vaikka välillä päätösket ja valinnat tuntuivat hurjilta, koska tutussa ja turvalliseen on niin helppoa jäädä. Kaikki muutokset mitä minä koin sillä hetkellä tulivat tarpeen ja olivat uusi suunta itseeni. Koko prosessi oli Todella avaavaa ja laajentava. Sain myös työkalut opettaa tietoisuutta toisillekin.

Paras palkinto tästä koulusta oli se, että ensimäistä kertaa sanoin .. Uskalsin sanoa itselleni ääneen- Minä rakastan sinua, olet rakkaus! Ensimmäsitä kertaa uskalsin katsoa itseäni silmiin ja todetta, että minä olen ihana ja osaan ottaa elämässäni ohjakset käsiini!

Sain ymmärryksen miten uskomukset, muiden tuomat ajatusmallit ja toimintamallit olivat rajoittavia tekijöitä itsessäni ja miten voisin hellästi ja rakkaudellisesti rikkoa nuo pois itsestäni ja elää omannäköistä elämääni.

Ensimmäistä kertaa ymmärsin mikä valtava vaikutus on sillä , että aistimme heräävät eloon. Alamme nähdä, kuulla, tuntea, maistaa ja haistaa asioita aivan eritavoin. Ymmärsin, että tämä on osa tietoisuuttamme olla hereillä- läsnä itsessämme! Sen kautta tulemme tietoisemmiksi siitä mitä ympärillä ja meissä itsessämme tapahtuu. Mitä kehomme kertoo ja sanoo, miten energiat vaikuttavat meihin ja muihin. Empaattisena ja herkkänä ihmisenä olin kuin pesusieni joka imi itseensä muiden tunnetilat ja kärsin niistä. En osannut puhdistaa niitä itsestäni, mutta nyt osaan ja näen asioita aivan uusin silmin… Sydämeni kautta <3

Tietoisuus on tuonut myös sellaisia asioita elämääni, jossa olen opetellut pitämään hyvää huolta itsestäni myös fyysisesti. Kehoni tarvitsee liikuntaa ja hyvää terveellistä ruokaa ja unta. Sekä luonnon merkitys on kasvanut mielettömästi. Sieltä saamme ammentaa mieletöntä energiaa ja eheyttävää voimaa sekä puhdasta ravintoa, villiyrtit <3 Aijai!

Hörhöilyäkö vai johdatusta ?

Joku voisi ajatella tätä ”hörhöilyksi” saa ajatellakin, mutta tämä on enemmän! Tämä on tietoisuuden avautumista, jossa en laita hanttiin. Ihminen on jo tietoinen, mutta monesti emme ymmärrä sitä, koska elämme suorittamisen ja pärjäämisen maailmassa. Kadotamme itsemme kiireen ja stressin keskelle. Näin kävi minullekin.

Nyt voin sanoa, ihanaa, että tajusin herätä ja herättää itseni ylös siitä möhnästä, koska tämä matka jota olen kulkenut on ollut huissin mieletön!! Mitään en vaihda pois! En menneisyydestä enkä tästä, koska kaikki ovat kasvattaneet minua ihmisenä. Olen saanut kaiken kautta ja kaiken oppimani kautta uuden näkökulman rakkauteen. Tässä tekee mieli huutaa ” SIKA SIISTIII!!!” 😀

Matkani siis alkoin kohti tietoisuutta ja enkeleitä. Meni tovi ja jäin mietiskelemään, että olisipas aika siistii olla itse enkelihoitaja ja siitä hetkellä sanoin ajatukseni ääneen,tapahtui ihmeitä!

Siskoni näki mielettömän unen, jossa Opelin kyljessä luki isoin kirjaimin Valon voima ja ilo! Siskoni soitti siitä minulle. Olin hänen kanssaan puhunut asiasta ja hän kannusti kovasti tämän suhteen. Mietimme jo yrtykselleni nimeä ja tämä nimi houkutteli, mutta piti ottaa ensin selvän, oliko tämä nimi jo käytössä. Otin ja googletin ja kappas, kappas! Sieltä löytyi Sanni Nevalainen, jolta olin juuri ostanut upeat intuiotio- kortit. Soitin heti hänelle ja kyselin järjestääkö hän enkelihoitajakoulutuksia ja sain vastauksen kyllä!

Sinä ei kauaa mennyt, kun olin jo parin päivän päästä Sannin järkkäämällä enkeli- kurssilla.  Siitä matkani enkelihoitajaksi alkoi! Wau, se oli aika mieletöntä! Sain paljon vahvistusta ja varmuutta siihen ,että minä osaaan ja olen todella hoitaja! Sain lisää opastusta ja ohjausta itseeni. Enkelit alkoivat tulla elämääni todella vahvasti ja aloin ymmärtämään, että minulle oli annettu lahja .

Samoihin aikoihin opiskelin kurssien kautta energialla hoitamista ja ne kulkivat hienosti käsi kädessä enekeli- ja energiahoidot. Koin, että enkelihoidoissa kaikki upeat valon auttajat ja olennot olivat länsä,  kun taas energiahoidossa näen ja koen paljon asiota symbolien ja värien kautta. Enkelit kuiskivat korvaani myös paljon opastuksia ja viisauksiaan joista olen kiitollinen. <3

Sain myös upeita ystäviä matkalleni, elämääni <3  Tuntui, kuin olisi muodostunut ihana uusi perhe, joka on täynnä sielunsisaruksia. Ei tarvinnut selitellä kuka olen, tai mitä teen, vaan sain olla rohkeasti juuri se, kuka olin. Koin ,että nämä olivat kaikki, niin uutta ja ihmeellistä muille ,ettei minua välttämättä hyväksytä tai ymmärretä.. pidetään ” hörhönä”.

Tein tässäkin asiassa kovan irti päästämisen turhista rajoitteista ja ajatusmalleista ja annoin mennä! Menin rohkeasti kohti omia pelkojani ja se vapautti, todella vapautti! Minä olen minä ja hyvä sellaisenaan, kuin olen! Syntyi luottamus itseeni, joka on vahvistunut päivä päivältä vahvemmaksi! Aivan meiletöntä! Ilman mun ihania ystäviäni, en myöskään olisi tässä ,just nyt ja tällä fiiliksellä! Kiitos heille myös <3 He ovat kuin suurta perhettä minulle <3 Äärettömän rakkaita!!

Sekä mun ihanat pojat. He opettavat minua kokoajan nöyryyteen, avoimuuteen ja rehellisyyteen. Kaiken tämän myötä olen saanut heitellä unelmiani ilmaan ja nyt siitä on tullut totta!

Teen tietoisuusvalmennuksia, energia- ja enkelihoitoja sekä valokuvaan intuitiivistä valokuvausta. Valon Sielu nimisessä yrityksessäni 🙂 Käy kurkkamassa sivujani <3

Taidankin kirjoitella valokuvauksesta oman luvun <3 Valokuvaus syntyi ihanan ja  ihmeelisen ihmeellisellä tavalla <3 <3 <3 Siitä lisää seuraavassa <3 <3 <3

Lopuksi ajattelin ojentaa kanavoinnin tähän hetkeen, kaikille <3

”Tästä hetkestä syntyy kaikki!
Se voi olla kaunista ja hyvää. Se voi olla vihaa ja jotain todella pahaa.
Me saamme valita ajatuksemme. Me saamme valita miten elämme. Me saamme vaikuttaa siihen miten toimimme. Oli elomme kuinka hankalaa hyvänsä, aina on ihmeitä ja elämän taikaa jos vain raotat sydämesi vastaanottamaan, mitä upeaa elämä voi juuri sinulle antaa. Älä siis luovuta, uskalla unelmoida ja ottaa askeleita siihen suuntaan. Pieniillä teoilla ja askeleilla on suuri merkitys. Ne vievät meitä kokoajan eteenpäin. Vaihda suuntaa aina silloin kun jokin ovi sulkeutuu. Tarkastele tilannetta uudestaan ja toimi sitten, rauhasta käsin. Kuuntele tarkoin sydäntäsi se on parhaimpia kavereitasi eikä hylkää sinua koskaan. Olette rakkaita ja ihmeitä täynnä! ”

Rakkauden ja ilon enkelit, valolla Paula

<3 Kiitos, kiitos, kiitos <3

Share This